There was an error in this gadget

Wednesday, 10 August 2011

Order Hanie

Pensil cAse + Keychain

1st Time Amik order Buat Pensil case....syukur Alhamdulillah...ini lah hasilnya....hehe:)
yIN Amik masa 5 jam utk memotong kain cotton + kain felt.......duk gunting suma lah huruf, design reben,,,rama2x....:)

Dah siap potong2x......jahit lah......suma buat cara manual..alih2x bila suma dh siap....pergh...tgk2x 5jam dh buat keja ni..hehe..:)

papa pun...puas hati lah juga...sbb percubaan pertama yg berjaya..:p

Owh YA..PENsil Case ni rEquest dari Hanie......dia nak kaler pink.....so yin pun tolong lah buatkan...:)

kepada sesiapa yg berminat blh direct isi form kat link bawah ni:
http://yinyincraftcollecti​on.blogspot.com/


 Inilah hasil nya selepas berhempas pulas duk tekun hadap benda ni...:)




Bahan-bahan yang di perlukan

susun atur design..:)
Tada...dah siap jahit suma inilah hasilnya

Yin siap lapik dalam lagi.........xtra......Hehe..:)

kALo anda berminat nk buat pensil Case...so tggu apa lagi??jan malu jan segan.....k..:)

No comments:

Post a Comment