There was an error in this gadget

Saturday, 19 November 2011

HP case

Assalamualaikum.....semua...huhu..agak lama tidak mengkucar-kacirkan blog ni dgn PIC....n post2x terbaru..huhu...agak bz sedikit sjk kebelakangan ini....so memndgkan me....Free...sedikit...hari ini..so rs rndu plk nk upload blog ni...so so..layan...ok..:)))))


hP cASE ni..order drpda KINA........tHANKs 2 kina d ats order2xNYA...hehe..:))
 1st time dpt order nk kena buat hp case yg agak besar la juga saiz nya berbanding saiz biasa...so...memerlukan pemikiran yg tggi utk teknik mnjhit cantum sana cantum sini....yala hp S.galaxy s2..bsr 2..hehe...nway yin amik gak sbgai cabaran ....syukur alhamdulillah...dan hasilnya..tada....heheh:)))

Cik kina kina ni..siap order dompet kecik/bag kecil utk bdk umur 2 tahun mayb nk bg kat anak dia yg comel 2..hehe....:)))). Hp charm yg kina nak 2...btk/model sejibik S.Glaxy s2...1st tkut nak buat...agak2x xreti..kaji punya kaji..syukur alhamdulillah...siap gak hp charm cik KIna 2.....:))

so berbnyk2x terima kasih buat cik kina kerana sudi nk shopping kat Yinyin craft collection..NI...:))

DeNGan pembelian yg agak bnyk la juga so yinyin Hadiahkan  2 Biji pin tudung,,khas buat cik KINA..:)))

Saturday, 13 August 2011

Bunga Daisy

 Salam...& Hello semua.......SEmpena MENYAMBut ketibaan syaWAl yg xlama lg tiba........Jom jom shopping Pin tudung......COMEI Ni......sesuai utk di padankan dgn baju raya di pagi syawal.........nanti.

berMinat boleh lah mengisi form order ok.:p


Wednesday, 10 August 2011

Order Hanie

Pensil cAse + Keychain

1st Time Amik order Buat Pensil case....syukur Alhamdulillah...ini lah hasilnya....hehe:)
yIN Amik masa 5 jam utk memotong kain cotton + kain felt.......duk gunting suma lah huruf, design reben,,,rama2x....:)

Dah siap potong2x......jahit lah......suma buat cara manual..alih2x bila suma dh siap....pergh...tgk2x 5jam dh buat keja ni..hehe..:)

papa pun...puas hati lah juga...sbb percubaan pertama yg berjaya..:p

Owh YA..PENsil Case ni rEquest dari Hanie......dia nak kaler pink.....so yin pun tolong lah buatkan...:)

kepada sesiapa yg berminat blh direct isi form kat link bawah ni:
http://yinyincraftcollecti​on.blogspot.com/


 Inilah hasil nya selepas berhempas pulas duk tekun hadap benda ni...:)




Bahan-bahan yang di perlukan

susun atur design..:)
Tada...dah siap jahit suma inilah hasilnya

Yin siap lapik dalam lagi.........xtra......Hehe..:)

kALo anda berminat nk buat pensil Case...so tggu apa lagi??jan malu jan segan.....k..:)

Salam suma ..helo-helo...moshi-moshi...hehe..:). Kali ni..yin menerima Bulk order dari ex-student yg penah yin ajaq doluuuu..dolu...:))). Ramai yg request nk design Love,,,so yin pun just buat lah ikut request diorang nk kaler pa..design pa..nk tulis pa......layannnzzzz:))))








Yang ni plak...kain felt yang dah siap potong ikut bentuk & kaler yg di request...:)
daH Siap potong...so so...skrg ni...tugas menjahit la plk....:)



ITEm yg telah siap di jahit......:)

Kesemua BuLK oRDER yg telah siap & \d PAcking...& D Tag dgn label yinyin craft collection...:)

Monday, 8 August 2011

Kelip Rambut...( 6 cm)

Sebahagian design yg telah siap d potong




sebahagian item yg telah siap


Saiz ukuran Kelip ramBUT 6cm/ 2.5 Inci





Item yg telah siap & d packing

slm suma...Ni design baru & item baru yg yin try buat......:)
Kelip rambut ni sesuai di pakai utk semua peringkat umur....sgt Kiut & colourful gitu..:)
lebih2x lg utk adik2x pompuan yg kiut miut 2..;)

HargA
Setiap design mengandungi 2 item per set.
1 SEt berharga RM3.50.

sebelUM

bahaGIAN hadapan

Bahagian BeLAKANG

cASE matrik special REQUESt daRi suSAn .....kaler Pink....:)
So Ini Lah HaSILnya.....tq SUSan..:)

KepADA SEsiapa yg berminat..sila2x isi form order k..jan ma;lu jan segan...hehe..:)

Saturday, 6 August 2011

Set A + SeT B


halooo..haloo..slm2x...suma.Bila jari dh busan..idea plk duk melayang2x...berbunga2x..so ...TAdaaaa....inilah hasilnya....hehe...xsangka plk duk reka2x.....cantum sn cantum sini...hasilnya..jadi lak design baru...utk koleksi yin....so pa lagi....yin pun buat lah iTEM baru per Set..........Utk..Pin TUdung/ klip rmbt ++ hp Strap..hehe.


Ini dia Set Yg yin maksudkan.......jemput..sila tgk2x....ok...kalo berminat..jan malu jan segan just isi form order kat bawah......blog ni ok...:)

SET A



SET B


HaRga

SeTIAP SEt di Atas berhaRGA...RM7.00 Utk 2 item ( Pin tudung + Hp strap)

Order Maria & da GeNG


yEay......Ni order Maria...& kwn2x..dia.......:)

Friday, 5 August 2011

Fuhhhh............kepenatan..la plk..duk upload pic....mn tggu line lg...fuhhhh.......fuhhh...so so....yin nak rehat kan mata, tangan..& minda ni....hehehe....esok plk...sambung upload lagi....papa pun Nite..suma...jemput2...jenguk2x blog ni..okay...Slmt malam..& wslm.

OrDEr Pn. Elizabeth


kEY Chain ni RQ dr puan eli....dia nak kaler n design mcm ni...KEychain fb msg ni plk..buat ank dia adryan....:)

ORDER sARAH..& dA gEng


ReQUEST nak mcm ni...so just buat  ikut apa yg diorang nak...:)

Order Firash & da geng



Hehe..Ni Domokun...Kaler mcm2x lah...Biru hijau bagai....ni suma REQuest dari dak2x kiutt.....ni....diorang nak kaler mcm 2..ikut Taste masing2x..so Yin pun buatkan lah.....dOMO..ni tuk diorang Janji diorang haPPY....:)

xSABAR2X...tggu Domo Diorang....syukur ALHAMDULILLAH...Dah pun smpai kat tgn diorang msg2x...& dIoraNG happy...:P

OrdeR cIK JUwita


Haloo...slm...ni oRder DAri Cik JUwita...dia nak...Pin tudung...4 biji....TAda....so ni lah hasilnya....:)
Dia xkisah kaler apa design nak yg simple...but Cute.....so so...Yin pun pilih lah design...mcm ni...mix mix..:)

OrDER Pn. Rashidah



SLm.......:). Ini oRder Pn .Rashidah utk diri sendri...& utk anak2x dia...yg kiut 2....Aisyah & faaiz...:)
dia Order BUnga2x.& Keycahain message .ni.......mIntak bubuh nama dia n nama anak dia di setiap item....so yin Buat la  SEperti yg d Request......:)))

TQ....bNYK2X  ....:))))))))

tADa......................:)


hehe..slm suma....ni pin tudung design reben.......yin rs syg plk nk buang baki kain lebihan mcm 2 sj...rs rugi plk......lg2x kain lebihan 2 banyak plk.......so yin pun amik baki kain yg besar2x sikit 2..n try buat design reben....tADA...................hasilnya...jadilah sejibik....eh eh..sebiji pin tudung yg kiuttttt..boleh di pakai utk selendang atau lain2x kegunaan..............:))))))

 HARGA
RM2.00/Each

Rama -raMA...fLY fLY away..............:)


Yeay....seumpama...rama-rama..muahahahaa.........eLLA la sgt....ni yin try buat Pin tudung design Rama-rAMA....HEHE..mood happy nk terbang......la katakan.....PercubAan pertamA NI...dh SOLD OUT Sumanya...hehe..xsgka plak....ada gak yg berminat & teruja dgn design ni.....:)


 HARGA
kALo anDa berminat Nak order..jan MALu jan seGAN.......Jom2x..isI FORM ORDER....:)
RM2.50/ EACH

oRder PINky @ Q

  

Slm suma...ini Order dari Q, Dia design sendri nak buat mcm ni....yin just edit mana yg patut........fanatik korea........yg sgt kiut.....hehe...Tq Q....:)

Saturday, 30 July 2011

OrDEr yinYin


cASE kAd MatrIK.....................mULAKAN sem Baru dengan Gaya Baru.........so Xpyh dh ada ALASan...xpakai kaD MATRIK kan...??hehe..:)

OrDEr ain

                                             
                                                                Bahagian HAdapan

                                                                 Bahagian Belakang

Slm suma.......:). Ini order dari aIN...yg sweet n cute 2.....dia minat sgt dgn kaler hijau kuning ..so dia request kaler ni..untk buat case kad matrik dia...Dia nk yg simple but cute.Syukur Alhamdulillah........dia berpuas hati ngan design ni....:) yin pun happy jg...kepuasan pengguna...kepuasan yin jg..:)
Nway..tq bnyk2x utk ain....@zURAini swARNO....yg MantaP 2..:)
Happy sHopping.....Dear.