There was an error in this gadget

Saturday, 13 August 2011

Bunga Daisy

 Salam...& Hello semua.......SEmpena MENYAMBut ketibaan syaWAl yg xlama lg tiba........Jom jom shopping Pin tudung......COMEI Ni......sesuai utk di padankan dgn baju raya di pagi syawal.........nanti.

berMinat boleh lah mengisi form order ok.:p


Wednesday, 10 August 2011

Order Hanie

Pensil cAse + Keychain

1st Time Amik order Buat Pensil case....syukur Alhamdulillah...ini lah hasilnya....hehe:)
yIN Amik masa 5 jam utk memotong kain cotton + kain felt.......duk gunting suma lah huruf, design reben,,,rama2x....:)

Dah siap potong2x......jahit lah......suma buat cara manual..alih2x bila suma dh siap....pergh...tgk2x 5jam dh buat keja ni..hehe..:)

papa pun...puas hati lah juga...sbb percubaan pertama yg berjaya..:p

Owh YA..PENsil Case ni rEquest dari Hanie......dia nak kaler pink.....so yin pun tolong lah buatkan...:)

kepada sesiapa yg berminat blh direct isi form kat link bawah ni:
http://yinyincraftcollecti​on.blogspot.com/


 Inilah hasil nya selepas berhempas pulas duk tekun hadap benda ni...:)




Bahan-bahan yang di perlukan

susun atur design..:)
Tada...dah siap jahit suma inilah hasilnya

Yin siap lapik dalam lagi.........xtra......Hehe..:)

kALo anda berminat nk buat pensil Case...so tggu apa lagi??jan malu jan segan.....k..:)

Salam suma ..helo-helo...moshi-moshi...hehe..:). Kali ni..yin menerima Bulk order dari ex-student yg penah yin ajaq doluuuu..dolu...:))). Ramai yg request nk design Love,,,so yin pun just buat lah ikut request diorang nk kaler pa..design pa..nk tulis pa......layannnzzzz:))))








Yang ni plak...kain felt yang dah siap potong ikut bentuk & kaler yg di request...:)
daH Siap potong...so so...skrg ni...tugas menjahit la plk....:)



ITEm yg telah siap di jahit......:)

Kesemua BuLK oRDER yg telah siap & \d PAcking...& D Tag dgn label yinyin craft collection...:)

Monday, 8 August 2011

Kelip Rambut...( 6 cm)

Sebahagian design yg telah siap d potong




sebahagian item yg telah siap


Saiz ukuran Kelip ramBUT 6cm/ 2.5 Inci





Item yg telah siap & d packing

slm suma...Ni design baru & item baru yg yin try buat......:)
Kelip rambut ni sesuai di pakai utk semua peringkat umur....sgt Kiut & colourful gitu..:)
lebih2x lg utk adik2x pompuan yg kiut miut 2..;)

HargA
Setiap design mengandungi 2 item per set.
1 SEt berharga RM3.50.

sebelUM

bahaGIAN hadapan

Bahagian BeLAKANG

cASE matrik special REQUESt daRi suSAn .....kaler Pink....:)
So Ini Lah HaSILnya.....tq SUSan..:)

KepADA SEsiapa yg berminat..sila2x isi form order k..jan ma;lu jan segan...hehe..:)

Saturday, 6 August 2011

Set A + SeT B


halooo..haloo..slm2x...suma.Bila jari dh busan..idea plk duk melayang2x...berbunga2x..so ...TAdaaaa....inilah hasilnya....hehe...xsangka plk duk reka2x.....cantum sn cantum sini...hasilnya..jadi lak design baru...utk koleksi yin....so pa lagi....yin pun buat lah iTEM baru per Set..........Utk..Pin TUdung/ klip rmbt ++ hp Strap..hehe.


Ini dia Set Yg yin maksudkan.......jemput..sila tgk2x....ok...kalo berminat..jan malu jan segan just isi form order kat bawah......blog ni ok...:)

SET A



SET B


HaRga

SeTIAP SEt di Atas berhaRGA...RM7.00 Utk 2 item ( Pin tudung + Hp strap)

Order Maria & da GeNG


yEay......Ni order Maria...& kwn2x..dia.......:)

Friday, 5 August 2011

Fuhhhh............kepenatan..la plk..duk upload pic....mn tggu line lg...fuhhhh.......fuhhh...so so....yin nak rehat kan mata, tangan..& minda ni....hehehe....esok plk...sambung upload lagi....papa pun Nite..suma...jemput2...jenguk2x blog ni..okay...Slmt malam..& wslm.

OrDEr Pn. Elizabeth


kEY Chain ni RQ dr puan eli....dia nak kaler n design mcm ni...KEychain fb msg ni plk..buat ank dia adryan....:)

ORDER sARAH..& dA gEng


ReQUEST nak mcm ni...so just buat  ikut apa yg diorang nak...:)

Order Firash & da geng



Hehe..Ni Domokun...Kaler mcm2x lah...Biru hijau bagai....ni suma REQuest dari dak2x kiutt.....ni....diorang nak kaler mcm 2..ikut Taste masing2x..so Yin pun buatkan lah.....dOMO..ni tuk diorang Janji diorang haPPY....:)

xSABAR2X...tggu Domo Diorang....syukur ALHAMDULILLAH...Dah pun smpai kat tgn diorang msg2x...& dIoraNG happy...:P

OrdeR cIK JUwita


Haloo...slm...ni oRder DAri Cik JUwita...dia nak...Pin tudung...4 biji....TAda....so ni lah hasilnya....:)
Dia xkisah kaler apa design nak yg simple...but Cute.....so so...Yin pun pilih lah design...mcm ni...mix mix..:)

OrDER Pn. Rashidah



SLm.......:). Ini oRder Pn .Rashidah utk diri sendri...& utk anak2x dia...yg kiut 2....Aisyah & faaiz...:)
dia Order BUnga2x.& Keycahain message .ni.......mIntak bubuh nama dia n nama anak dia di setiap item....so yin Buat la  SEperti yg d Request......:)))

TQ....bNYK2X  ....:))))))))

tADa......................:)


hehe..slm suma....ni pin tudung design reben.......yin rs syg plk nk buang baki kain lebihan mcm 2 sj...rs rugi plk......lg2x kain lebihan 2 banyak plk.......so yin pun amik baki kain yg besar2x sikit 2..n try buat design reben....tADA...................hasilnya...jadilah sejibik....eh eh..sebiji pin tudung yg kiuttttt..boleh di pakai utk selendang atau lain2x kegunaan..............:))))))

 HARGA
RM2.00/Each

Rama -raMA...fLY fLY away..............:)


Yeay....seumpama...rama-rama..muahahahaa.........eLLA la sgt....ni yin try buat Pin tudung design Rama-rAMA....HEHE..mood happy nk terbang......la katakan.....PercubAan pertamA NI...dh SOLD OUT Sumanya...hehe..xsgka plak....ada gak yg berminat & teruja dgn design ni.....:)


 HARGA
kALo anDa berminat Nak order..jan MALu jan seGAN.......Jom2x..isI FORM ORDER....:)
RM2.50/ EACH

oRder PINky @ Q

  

Slm suma...ini Order dari Q, Dia design sendri nak buat mcm ni....yin just edit mana yg patut........fanatik korea........yg sgt kiut.....hehe...Tq Q....:)